Ordo Arx Nivei: Osa I: Noviisin jalanjäljissä

39,90 

Tuotetunnus (SKU): 100001 Osasto:

Kuvaus

Tämä on Ordo Arx Nivei pelisarjan ensimmäinen osa. Hyvä ystävänne, didaktiikan professori on kadonnut. Tiedätte, että hän tutki erästä suomalaista salaseuraa. Voisiko tämä liittyä hänen katoamiseensa?

Saitte häneltä sähköpostin, jossa on linkki salaseuran sivulle. Ehkä tämä auttaa teitä löytämään ystävänne. Kuumeinen etsintä Helsingin keskustassa alkakoon..

Yksi pelimaksu mahdollistaa maksimissaan viiden pelaajan pelin.

Peli aloitetaan Senaatintorilta ja kestää arviolta 2 tuntia. Rata on noin 3 km pitkä.

Valitkaa itsellenne pelinjohtaja, joka kirjaa vastaukset järjestelmään. Voitte vaihtaa johtajaa lennosta, jos akku uhkaa hiipua. Lähetätte tällöin vain linkin toisen osallistujan puhelimeen. Pelin suorittamiseen ei ole aikarajaa, mutta on hyvä huomata että COVID-19 voi vaikuttaa osan rastipaikoista sulkeutumisaikoihin.
Pelissä on aloittamisajankohdasta riippuen yhdestä kahteen sisärastia, ja peli opastaa niihin kulkemiseen. Muistattehan käyttää mahdollisilla sisärasteilla maskia ja noudattaa rastipaikkojen ohjeistuksia! Sisärasteilla voi tarvita koronapassia. Jos ryhmästänne joltain puuttuu koronapassi, voitte olla yhteydessä tukinumeroomme, jotta voimme järjestää vaihtoehtoisen reitin.
Voit myös kuunnella vihjeet painamalla play - painiketta pelissä.